Aanmelding Investeerder!

Ja, ik ben bereid te investeren in een goed idee

Via deze pagina geregistreerde ideeën worden NIET in behandeling genomen. Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor de aanmelding van investeerders, personen of organisaties die bereid zijn te willen investeren in een goed idee.

Ben je dus op zoek naar een investeerder voor de financiering van jouw idee, dan kun je het idee hier aanmelden.

Ik ben een investeerder en niet op zoek naar geld!

Investeerders zijn een steeds belangrijkere bron van kapitaal voor starters of met mensen met een goed idee. Omdat  financiering door de bank voor starters en groeiende bedrijven vandaag de dag lastig is, wordt er steeds vaker gezocht naar investeerders die in deze kapitaalvraag kunnen voorzien. Maar waar worden deze investeerders gevonden?

Goed Idee Zoekt Geld is een groeiende onderneming die kapitaalkrachtige individuen en mensen met een goed idee zonder tussenkomst van derden bij elkaar brengt. U als investeerder krijgt toegang tot de gehele database van geregistreerde ideeën. U kunt dan zelf bepalen of een geplaatste idee voor u interessant genoeg is om in te investeren.

Het enige wat we van je vragen is dat je jouw contactgegevens bij ons registreert om je gericht van eventuele (nieuwe) ideeën en/of nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te houden. Van elk nieuw geregistreerd idee ontvangt u direct geïnformeerd.

Als investeerder kun je je kosteloos aanmelden, waarna je (na verificatie) toegang krijgt tot onze database met vele unieke ideeën.

Waarschuwing

Lees vóór de aanmelding eerst de waarschuwing voor investeerders.

Contactgegevens

  De heerMevrouw

  captcha 

  Ik heb de financiering, JIJ het idee?

  Productie en maakindustrie
  Naam: Dwight Thompson
  Emailadres: dwight@pppsolutions.nl
  Telefoon: 0611141992
  Omschrijving idee:tip Ik wil graag investeren in een goed idee, waarbij ik als business-angel vooral de begeleiding en opzet naar een gedegen product op me neem.
  Als ik investeer is het dus geld en expertise als één pakket.
  Benader mij per: WhatsApp

   

  metaalverwante bedrijven
  Naam: Harrie Voppen
  Emailadres: harrie@bruvobv.nl
  Telefoon: 0653186277
  Omschrijving idee: Ik heb een werkplaats van 300 m2 en de financiële middelen wie heeft een goed idee, maar niet de mogelijkheden. Ik ben gevestigd in Klazienaveen.
  Benader mij per: Email